Design by BIGGA 2014
Най-добрите кариерни ангели са хора, които обичат да работят с други хора, общуват добре, но са и добри слушатели. Те са с богат опит и познават добре бизнеса. Но най-важното - знаят как да помагат на другите да се развиват.
 
Когато сме "вътре" в ситуацията не можем да видим нещата ясно. Ролята на кариерния ангел е в даването на друг поглед. Ненатрапчиво. Кариерният ангел е агентът на промяната. Фокусът на съвместната работа е върху сътрудничеството с цел развитие.
 
ЗА КОМПАНИИ:
"Кариерен ангел" е програма на БИГГА за хора от всички нива в компанията и от всички сфери на бизнеса. Нейната цел е да ги подкрепи в професионалното им развитие и стремежа им да управляват промяната в себе си, да се развиват в компанията, да повишат лоялността си.
 
Кариерният ангел ще работи със служителите, като ги напътства чрез...:
- Откровена обратна връзка по въпроси, свързани с работата и кариерното развитие;
- Окуражаване себеусъвършенстването и взимането на кариерни решения;
- Съдействие при определянето и оценката на стратегии за справяне с различни работни ситуации: от затруднена комуникация с колеги, до взимане на ключови решения.
 
ЗА ИНДИВИДУАЛНИ КЛИЕНТИ:
Лесно е! Всичко, което трябва да направиш, е да се обадиш или да напишеш имейл, за да уговорим време и начин да обсъждаме работата или взаимоотношенията с колегите ти, възможностите пред теб и развитието ти в компанията, в която работиш. Така ще се научиш да разбираш другите, но и да се изправиш пред проблемите и да ги разрешиш. И то - креативно!
 
Защото заедно растем!